У мікрорайоні насосної станції на вул. М. Грушевського,105 триває заміна водопроводу

 

Уже другий місяць поспіль бригади КП “Дрогобичводоканал” працюють у мікрорайоні насосної станції на вул. М. Грушевського,105, здійснюючи повну заміну водопроводу, прокладеного ще у 50-х роках минулого сторіччя у час забудови цього району.
Найближчим часом нові вводи будуть прокладені до 18 багатоквартирних будинків та дитячого садочка.
Минулого тижня на старому аварійному водопроводі вкотре трапився витік, фото якого з обурливим коментарем було викладено у мережу.
Адміністрація КП “Дрогобичводоканал” звертається з проханням до мешканців вказаного району не вдаватися до інформаційних випадів. Перш ніж публікувати фото, будь ласка, переконайтеся, чи ви все побачили зі свого вікна, уточніть інформацію у диспетчеській службі водоканалу або ж в самих працівників бригад. Заміна водопроводу саме тому проводиться у цьому районі, де найстаріші за терміном експлуатації комунікації. Невдовзі відбудеться під’єднання нової мережі, якому передуватимуть періодичні припинення водопостачання споживачів від вул. Чапельського до залізничного вокзалу. Тому просимо проявити розуміння і запастися витримкою. Також перепрошуємо за завдані незручності.