У борговій тяганині з Трускавецьким водоканалом Феміда вкотре стала на бік КП “Дрогобичводоканал”


Вчора, 29 жовня, Західний апеляційний господарський суд своєю ухвалою відхилив заяву ТзОВ “Трускавецький водоканал” щодо оскарження 6 млн грн із загальної заборгованості перед КП “Дрогобичводоканал” 12,1 млн грн. Ухвалу служителі Феміди винесли на четвертому засіданні. Після третього слухання справи скаржник заявив про відвід суду, та незалежний суддя відхилив прохання.
Апеляційна скарга на рішення 1-ї інстанції, ухвалене попередньо на користь Дрогобицького водоканалу, була зареєстрована у червні. У липні, як відомо, арешт рахунків ТзОВ “Трускавецький водоканал” активізував боржника до дії. Дрогобицький водоканал пішов назустріч. В результаті перемовин був підписаний договір про врегулювання боргових відносин, згідно з яким ТзоВ “Трускавецький водоканал” сплатило 1 млн грн із наявної заборгованості.
– Коли ми дізналися, що копія цього  договору була долучена до судової справи, яку вчора ми виграли, зрозуміли, що меж нечесності наш боржник не має, – прокоментував начальник КП “Дрогобичводоканал” Роман Шагала. – Як усі попередні рази, у наших опонентів не було мотиву вирішити проблему. Була підступна гра з подвійними стандартами.