Тривають планово-ремонтні роботи…

Сьогодні, 23 червня, проводяться планові ремонтні роботи на водопроводі Гірне-Дрогобич. Бригади підприємства працюють у різних локаціях. Необхідною умовою проведення цих робіт є повне зневоднення мережі, починаючи від Гірного і закінчуючи Дрогобичем.
Сьогодні роботи ведуться на території Дрогобича, Стебника, Уличного, Довголуки, Доброгостова. Водоканалівці здійснюють ліквідації витоків, заміну вантузів та монтаж засув. Низка заходів передбачена на самих свердловинах на березі річки Стрий, а також на насосній станції “Гірне”. Традиційно при таких масштабних зупинках цілий комплекс виробничих завдань виконує служба енергетиків. Бригада проводить огляд ліній електропередач, здійснює чистку вакуумних вимикачів, ревізію роз’єднювачів, плавних пусків на агрегатах.

Нагадаємо, протяжність водопроводу Гірне-Дрогобич становить близько 24 км. Комунікації, прокладені у 70-х роках минулого сторіччя, потребують постійного ремонту. КП “Дрогобичводоканал”, щоб забезпечувати цілодобове вододопостачання, змушене кілька разів на рік проводити планові зупинки водопостачання. Вони довготривалі, оскільки, як зневоднення мережі, так і зворотній етап відновлення водопостачання – складні технологічні процеси. Щоб відновити водопостачання після завершення робіт у середньому потрібно 12-14 годин.
Сьогодні наші бригади працюють під палючим сонцем і стараються максимально швидко завершити усі роботи, щоб у ваші домівки повернулася вода. Дякуємо за розуміння! Перепрошуємо за незручності! Ми з вами 24/7!