Презентація для обранців громади

Фото Марії Тяжкун

У п’ятницю в адмінбудинку водоканалу відбулася зустріч начальника КП “Дрогобичводоканал” Романа Шагали, який водночас є депутатом Дрогобицької ОТГ, із своїми колегами. Роман Шагала поставив перед собою завдання презентувати діяльність підприємства депутатам, багато з яких до стін міської ради обрані вперше. Хоча на презентацію прибуло лише сім обранців громади, все ж зустріч була колоритною.

Майже дві години очільник підприємства відкривав перед запрошеними усі аспекти діяльності підприємства. Йшлося, зокрема, про історію створення водоканалу, який цього року відзначає 90-річний ювілей. Плавно презентація перейшла до сучасної діяльності. Депутати почули розлогу інформацію про процедуру тарифоутворення, якою відає державний регулятор – НКРЕКП, ситуацію із боржниками, зокрема ТзОВ “Трускавецький водоканал”. У доповіді Роман Шагала наголосив, що сьогодні держава абсолютно не демонструє зацікавленості діяльністю підприємств водопостачання, проблеми яких постійно нагромаджуються. Це і вартість електроенергії, і стан комунікацій, на які державні кошти виділялися ще у 80-х роках минулого сторіччя.

Все ж у непростих умовах Дрогобицькому водоканалу, одному з небагатьох водоканалів в Україні, вдається виконувати основну місію – цілодобово забезпечувати споживачів якісною водою. Як у підсумку зазначив Роман Шагала, у такій ситуації підприємству важливо розраховувати на розуміння та підтримку місцевої влади.

Депутати не приховували, що довідалися багато нового і були сповнені приємних вражень. На завершення висловили бажання згодом відвідати виробничі об’єкти підприємства.