Шановні споживачі,подаючи показники, уникайте помилок!

Впродовж останнього місяця 1250 споживачів скористалися можливістю подавати показники шляхом SMS-повідомлення, VIBER- повідомлення та 700 споживачів  –   он-лайн додатком «Комірка споживача» на сайті водоканалу.

Звертаємо Вашу увагу на неточності, допущені деякими споживачами:

  1. Показники були подані без дотримання визначеного порядку (непослідовно вказані дані) . Повідомлення має містити інформацію такого характеру: особовий рахунок (номер договору), номер лічильника, його показник. Зразок: 11111 22222 00333, де 11111- номер особового рахунку,22222– номер лічильника(може також бути шестизначне та семизначне число), 00333 – показник лічильника. Будь ласка, розмежовуйте розділовими знаками інформаційні відомості: особовий рахунок, заводський номер лічильника та показник. При подачі показників зазначайте розряди лише «чорного» поля циферблату до коми (перші 5 цифр).  Див мал. 1 та 2.

Заводський номер лічильника містить  від 3 до 8 цифр та може мати різне місце розташування  на корпусі залежно від  марки водомірного вузла. Приклади наведені на мал.1 та мал. 2. При зміні послідовності вказаних даних показник не буде коректно відображено (тобто показник водоміра буде не прийнято). Також часто надсилають SMS та VIBER- повідомлення без особового рахунку та номера водоміра, вказуючи лише показник. Такі показники не зараховуються, оскільки за номером  телефону, з якого надіслане повідомлення,  неможливо ідентифікувати абонента.  Є випадки подачі показників водоміра із зазначенням особового рахунку інших  служб (ПАТ «Львівгаз», ПАТ «Львівобленерго» та інші) з поєднанням розрахункового  банківського рахунку  КП «Дрогобичводоканал» ‎(26002240591).  Див. мал..3

Для чого потрібно вказувати  заводський номер водоміра? Це пов’язано з тим, що є велика кількість абонентів, у яких –  два і більше лічильники. Тому для коректного відображення показника та  уникнення непорозумінь, будь ласка, зазначайте заводський номер водоміра.

 

 

 

Заводський номер водоміра

Показник водоміра

 

 

 

 

 

 

 

Мал. 1.

 

 

 

Показник водоміра

 

 

Заводський номер лічильника

 

 

 

Мал.2

 

Особовий рахунок

 

 

 

 

 

                                                                           Мал. 3

  1. При подачі показників через  Viber  у форматі фотоповідомлення необхідно зазначати особовий рахунок.
  2. До уваги беруться показники, подані у період з 10 по 28 число поточного місяця.