Асоціація водоканалів закликала законотворців терміново прийняти вкрай важливий для водоканалів закон

Асоціація “Украводоканалекологія” звернулася до народних депутатів з проханням терміново розглянути та прийняти Верховною Радою України законопроект  № 2458 від 15.11.2019 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг».

Нагадаємо зміни, передбачені відповідно до Законів України «Про житлово-комунальні послуги» та «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», вкрай важливі для вирішення цілої низки проблем, з якими стикнулися українські водоканали. https://ukrvodokanal.in.ua/asotsiatsiya-ukrvodokanalekologiya-zvernulasya-do-narodnyh-deputativ-z-prohannyam-terminovo-rozglyanuty-ta-pryjnyaty-verhovnoyu-radoyu-ukrayiny-zakonoproekt-2458/?fbclid=IwAR2qeUO1aX8L_q_Lp_2J95sSXyclAHI_LR0W97NOT5iDK8_u5O2CjS1Sk6o

Асоціація “Украводоканалекологія” закликала законотворців не зволікати, адже проблеми підприємств галузі водопостачання та водовідведення й так множаться у геометричній прогресії. Свіжим ударом по господарській діяльності водоканалів є черговий стрибок у вартості головного ресурсу – електроенергії.