Що робити, якщо пошкоджена пломба…

Ви якимось чином пошкодили пломбу на лічильнику або на водомірному вузлі чи випадково виявили її пошкодження. Хід Ваших дій:

  • необхідно терміново звернутися до служби збуту КП “Дрогобичводоканал” та написати заяву про факт несанкційованого зняття пломби. У заяві обов’язково потрібно вказати причину цієї неприємності. Якщо пошкодження пломби трапилося у вихідний день чи вечірній час, Вам слід в телефонному режимі повідомити про це диспетчера водоканалу (2-00-54) ;
  • чекати працівника водоканалу, який задокументує останній показник засобу обліку води. Після цього споживач зобов’язаний здійснити позачергову повірку засобу обліку води (коштом споживача) та подбати про його повторне пломбування. При повірці лічильника фахівці визначать наявність незаконного втручання в роботу вимірювального приладу, якщо таке було.

Наполегливо не рекомендуємо приховувати факт пошкодження пломбування на лічильниках, оскільки надалі (при виявлені цих обставин в ході чергової/позачергової перевірки) споживачеві буде здійснений перерахунок за нормою (в межах позовної давності).