У відносинах ПАТ «Львівобленерго» та КП «Дрогобичводоканал» досягнуто компромісу

 

Сьогодні, 1 лютого, згідно з минулотижневим повідомленням, ПАТ «Львівобленерго» за борги від електропостачання мало намір  відімкнути насосні станції КП «Дрогобичводоканал». Найгіршого сценарію розвитку подій вдалося уникнути.

30 січня заступник голови ЛОДА Ірина Гримак провела нараду за участю Дрогобицького міського голови Тараса Кучми, начальника КП «Дрогобичводоканал» Романа Шагали,  представників ПАТ «Львівоблененерго» та фінансового управління ЛОДА. У підсумку наради вдалося досягти компромісу. Зі слів начальника КП «Дрогобичводоканал» Романа Шагали, підприємство зобов’язалося до 1 квітня частинами, відповідно до того, як отримуватиме відшкодування з держбюджету, погасити нарощений перед ПАТ «Львівобленерго» борг за електроенергію у розмірі місячного споживання.

Нагадаємо, 26 січня ПАТ «Львівобленерго» припинило постачання електроенергії до виробничої бази та адміністративного корпусу КП «Дрогобичводоканал» через борг за спожиту електроенергію у розмірі 1706,2 тис. грн., коли заборгованість державного бюджету перед КП «Дрогобичводоканал» за надані населенню субсидії на 01.01.2018 р. становила 2465,6 тис. грн.

За сприяння адміністрації ЛОДА 26 січня о 20.00 електропостачання адмінкорпусу КП «Дрогобичводоканал » було відновлено.