Спростування публікації, оприлюдненої на “Дрогобич Інфо” 26 серпня ц. р.

  КП “Дрогобичводоканал” повідомляє, що роботи, проведені 26 серпня ц.р. на вул. М. Грушевського, не були масштабними. З огляду на це, інформування мешканців будинків, яким припинили водопостачання у зв’язку з проведенням робіт, було здійснено заздалегідь шляхом розміщення оголошень на дверях кожного під’їзду. Цього дня води не було на вул. М. Грушевського у будинках: № 34, № 34/1, № 38, № 42, № 42/1, № 42/2, № 42/4, № 44, № 46, № 54, № 54/а, № 54/б, а також у будинку № 105 на вул. Стрийській та у будинку № 1 на вул. С. Крушельницької. Інформація про те, що водопостачання 26 серпня було зупинено на вулицях Володимира Великого та Княгині Ольги, не відповідає дійсності.
КП “Дрогобичводоканал” ще раз перепрошує тих мешканців міста, які зазнали незручностей внаслідок припинення водопостачання минулої п’ятниці.
Акцентуємо, що винесення частини водопроводу з-під кіосків було необхідним для убезпечення водопостачання міста. Зважаючи на це, КП “Дрогобичводоканал” посприяло підприємцям у прокладанні альтернативного водопроводу в обхід їхніх павільйонів.
Прес-служба КП “Дрогобичводоканал”