Представники Краківського водоканалу знову відвідали Дрогобич

Сьогодні, 20 березня, делегація з Краківського водоканалу у складі очільника підприємства Пйотра Зєнтари, його колег Павела Сендерека, Тадеуша Жаби відвідала Дрогобич. До міста Котермака польські друзі прибули з благочинною місією: напередодні Великодніх свят за римо-католицьким   стилем привезли продуктові набори для родин польської громади Дрогобича.

Відбулася чергова зустріч міського голови Тараса Кучми з гостями з Кракова. Тарас Кучма подякував Пйотру Зєнтарі за постійну підтримку та увагу, яку Дрогобич  особливо  відчуває  з початку повномасштабного вторгнення росії.  Також начальник КП “Дрогобичводоканал” Роман Шагала відзначив добру ініціативу Краківського водоканалу щодо онлайн навчання працівників Дрогобицького водоканалу. Навчання тривають уже місяць. Фахівці Краківського водоканалу разом з науковцями Краківського політехнічного інституту презентують працівникам КП “Дрогобичводоканал” різноманітні теми з розвитку галузі водопостачання та водовідведення.
На зустрічі також був присутній Тарас Метик, який є ініціатором благодійних виставок вишитих ікон Степана Бориславського, під час яких відбуваються збори коштів на ЗСУ. Нещодавно така виставка була експонована у греко-католицькому храмі Кракова. Тарас Метик принагідно подякував Пйотру Зєнтарі за сприяння в організації поїздки дрогобичан до Кракова.

Відтак делегація з Кракова відвідала Алею пам’яті та вшанувала  героїв  України, які віддали життя, захищаючи  рідну землю і увесь цивілізований світ від московської орди. Квіти поклали до портрета працівника КП «Дрогобичводоканал» Романа Стасика.

 Роман Стасик працював у службі очисних споруд КП «Дрогобичводоканал». Був призваний до лав Збройних Сил України. Загинув у 2023 р. у віці 41 рік у бою з окупантами на Бахмутському напрямку.