Планово-ремонтні роботи завершено

У результаті припинення водопостачання  з Гірнянського водозабору 26-27 червня КП “Дрогобичводоканал” провело низку важливих робіт. Як відомо, водопровід із водозабору “Гірне” прокладений ще у 70-х роках минулого сторіччя. Сьогодні періодичні планові ремонтні роботи є вкрай важливі для  забезпечення належного водопостачання частини Дрогобича з цього водозабору.

Учора у районі залізничного вокзалу замінено дві запірні арматури діаметром 300 мм.

На вул. Опришківській на водопроводі встановлено запірну арматуру діаметром 100 мм, на вул. І. Котляревського,2, проведено заміну частини водопроводу та запірної арматури діаметром 32 мм. У районі Гірки ліквідовано витоки. На вул. Є . Коновальця проведено роботи з відключення замортизованого водопроводу низького тиску до житлового будинку №3.

У Стебнику на території “Полімінералу”  на водопроводі встановлено  запірну арматуру діаметром 300 мм,  а також замінено частину водопроводу  діаметром 300 мм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У селі Уличне змонтовано два випуски води,  де встановлено  запірні арматури діаметром 250 мм. На магістралі діаметром 1000 мм встановлено запірну арматуру діаметром 50 мм і вантуз.