Пйотр Зєнтара отримав нагороду “Почесний громадянин міста Дрогобича”

Учора, 23 серпня, у Львівському обласному академічному театрі ім. Юрія Дрогобича відбулася урочиста сесія міської ради, на якій були вручені нагороди влади людям, які відзначилися у різних царинах життя міста. Один з лауреатів – керівник Краківського водоканалу Пйотр Зєнтара.

З цієї нагоди на імпрезу прибула делегація з Кракова, очолювана президентом міста Яцеком Майхровським. Також у складі делегації були представники адміністрації Краківського водоканалу Тадеуш Жаба, Павел Сендерек.

З теплою подякою за цю нагороду до дрогобичан звернувся очільник Кракова Яцек Майхровський. Він відзначив особливу роль Пйотра Зєнтари в організації допомоги Україні у воєнний час.

Пйотр Зєнтара під щедрі оплески залу сказав, що йому особливо приємно водночас з почесним громадянином Кракова відтепер мати такий же статус у Дрогобичі. Він подякував президенту міста Яцеку Майхровському та колективу свого підприємства, завдяки яким він зміг зробити так багато добрих справ для України та Дрогобича зокрема.

Начальник КП”Дрогобичводоканал” Роман Шагала, вітаючи Пйотра Зєнтари з високою нагородою, зауважив, що справжнє добро не має кордонів. І отримана нагорода цьому підтвердження. Роман Шагала вручив очільнику Краківського водоканалу пам’ятний альбом, на сторінках якого закарбований літопис співпраці Пйотра Зєнтари із Дрогобицьким водоканалом.

– У цій історії було багато гарних подій. Сподіваюся ще більше їх буде в майбутньому,- такими словами завершив вітання Роман Шагала.