На водогоні Гірне-Дрогобич тривають планові ремонтні роботи

Сьогодні, 22 квітня, бригади водоканалу, незважаючи на несприятливу погоду, працюють над виконанням виробничих завдань. Масштабні планові роботи ведуться у різних локаціях, до них залучено більшість виробничих підрозділів. Роботи проводяться безпосередньо на водозаборі “Гірне”. Бригада енергетиків здійснює ревізію електрообладнання, заміну ізоляторів, регулювання лінійних роз’єднювачів біля свердловин.

Також ведуться роботи на трубопроводі у с. Уличному та Стебнику, проводяться ліквідації витоків, заміна вантузів та монтаж засув.

У Дрогобичі працює бригада з ремонту та заміни пожежних гідрантів.

Такі масштабні планові зупинки водозабору “Гірне” водоканал практикує кілька разів на рік з метою виконання виробничих завдань, які надалі дають змогу стабільно надавати послугу споживачам.

Цей водогін збудований ще у 70-х роках минулого сторіччя, тому тримати контроль над його технічним станом – важливе завдання.

Для того, щоб виконати планові роботи, слід зневоднити усю водопровідну мережу, протяжність якої з Гірного до Дрогобича – 25 км. На це необхідний час. Щоб відновити водопостачання після завершення робіт у середньому потрібно 12-14 годин. Тому такі зупинки затяжні у часі. Дякуємо за розуміння! Перепрошуємо за незручності! Ми з вами 24/7!