КП «Дрогобичводоканал» повідомляє про планові ремонтні роботи на водогоні «Гірне-Дрогобич»

IMG_120922 липня аварійними службами КП «Дрогобичводоканал» будуть проводитись планово-попереджувальні роботи для покращення водопостачання та водовідведення в Дрогобичі. Планується провести ряд робіт по енергозабезпеченню та по гідравлічній системі трубопровідних мереж. Зокрема це: монтаж засуви на вулиці Гайдамацькій , вул. Коновальця. Заміна ділянки водопроводу та монтаж засуви на вулиці Грушевського. Монтаж засуви на РЧВ в селі Доброгостів та підключення в колодязі вулиць Стебницької, Шевченка та вулиці Франка, та інше.
Дані види робіт потребують припинення водопостачання на об’єктах та обезводнення водопровідної мережі районного водогону Гірне-Доброгостів й частини мереж у Дрогобичі та Стебнику.
Адміністрація підприємства просить з розумінням віднестись до незручностей спричинених відсутністю води в місцях проведення робіт з шостої години ранку 22 липня до 12 години дня 23 липня. Та рекомендує зробити необхідний запас води.
Зазначимо, що за останній рік аварійні служби КП «Дрогобичводоканал» встановили 25 люків водопровідних та каналізаційних мереж на вул. Лесі Українки, Трускавецькій і прилеглих до них вулицях. А також закрито ряд колодязів залізобетонними плитами в зеленій зоні. Наше підприємство постійно контролює наявність кришок люків на мережах водопостачання та водовідведення, адже відкриті колодязі створюють небезпеку для жителів міста. При виявленні відкритого колодязя чи відсутності кришок на люках просимо повідомляти на підприємство і телефонувати за номером диспетчерської служби 2-00-54.

Прес-служба КП “Дрогобичводоканал”