Закликаємо боржників не доводити ситуацію до краю


На жаль, рівень боргів за надані послуги з водопостачання та водовідведення надалі залишається високим. На 01 січня 2022 р. населення заборгувало КП “Дрогобичводоканал” 16 млн 425 тис. грн.
Бюджет водоканалу – це лише отримані платежі за надані послуги, інших доходів підприємство не має. Тому вчасна плата споживачів — запорука безперебійного функціонування водоканалу.
Борги за воду стабільно б’ють рекорди, на відміну від боргів за електроенергію чи газ. Ці постачальники завжди мали важіль впливу і припиняли боржникам надання своїх послуг. Водоканалам лише минулого літа законодавчо дозволено “відрізати воду” . Але цього не можна було робити в умовах червоної епідеміологічної зони. Споживачам, борги яких становлять від 10 тис. грн до 100 тис. грн, КП “Дрогобичводоканал” уже вручило повідомлення про припинення надання послуги.
Вкотре закликаємо, якщо у вас є борги – не доводьте ситуацію до краю. КП “Дрогобичводоканал” завжди з розумінням ставиться до життєвих обставин, у які потрапили споживачі, надаючи можливість реструктуризувати наявний борг. Ваша бездіяльність матиме негативні наслідки передусім для вас.
Нагадуємо, з питанням боргів можна звертатися у “Дія Центр” до нашого фахівця або ж у службу збуту в адміністрацію підприємства. Ми готові іти вам назустріч, але вашу проблему за вас ніхто не вирішить.