Водоканал провів заміну кабельної лінії під автомагістраллю Київ-Чоп


Минулого тижня бригади водоканалу провели заміну кабельної лінії 10 кВт, яка пролягає під автомагістраллю Київ-Чоп. Ця кабельна лінія прокладена на шляху від насосної станції “Гірне” до опор ліній електропередач свердловинного фонду. Спочатку енергетики водоканалу провели пошукові роботи з встановлення місця пошкодження, відтак підприємство отримало дозвіл на проведення робіт.

– Роботи на дорозі міжнародного значення потребують окремого погодження. За сприяння департаменту ЖКГ, облавтодор оперативно надав нам цей дозвіл. Таким чином, вдалося провести заміну електролінії, що була в експлуатації 48 років. Це складне виборниче завдання, з яким колектив успішно впорався. Щиро дякую бригадам енергетиків та ремонтників за добре виконанну роботу,- сказав начальник водоканалу Роман Шагала.

Також ця ситуація показала, що підприємству необхідно мати резервні фінансові можливості для підтримки життєдіяльності виробництва. Споживач бачить лише вершину айсберга – воду у крані, майже ніколи не замислюючись про масштабність і складність виробничого процесу.