Завтра буде припинено водопостачання вул. Війтівська Гора та прилеглих до неї вулиць


5 липня , у звʼязку з ремонтними роботами із підʼєднання нового водопроводу, буде припинено водопостачання частини вул. Війтівська Гора (від вул. І. Дацка до вул. Плебанія) та прилеглих до неї вулиць.

На магістральному водопроводі «Гірне-Дрогобич» тривають ремонтні роботи

Сьогодні, 3 липня,  КП “Дрогобичводоканал” проводить планові ремонтні роботи на магістральному водопроводі “Гірне-Дрогобич”. Вони тривають на 5-ти локаціях у Дрогобичі, Стебнику, Доброгостові та Гірному.До виконання виробничих планів  залучені  30 працівників , 13 одиниць спецтехніки.  Проводиться монтаж запірних арматур , ліквідація витоків води . Енергетична служба підприємства здійснює  профілактику  лінійних роз’єднювачів 10 кВ на повітряній лінії водозабору “Гірне” та профілактику насосних агрегатів, а також ремонт потужної комутаційної апаратури в РУ-0,4 кВ (2500 А) на насосній станції 2-го підйому.

Нагадаємо: вночі буде проводитися гіперхлорування мережі, тому завтра воду перед споживанням слід одну годину відстоювати та кипʼятити.

У середу до 16:00 буде припинено водопостачання вул. Січових Стрільців, І. Франка, Лесі Українки, Т. Шевченка, М. Тарнавського


У середу, 3 липня, у звʼязку із заміною запірної арматури на перехресті вулиць І. Франка, Самбірської, з 09:00 до 16:00 буде припинено водопостачання вул. І. Франка(2-106), М. Тарнавського, Січових Стрільців, Т. Шевченка(парні номери), Лесі Українки та прилеглих до неї вулиць.

У середу буде припинено водопостачання з водозабору “Гірне”

У середу, 3 липня, у зв’язку з плановими ремонтними роботами на магістральному водопроводі Гірне-Дрогобич,  з 05:00 до 24:00 буде припинено водопостачання з Гірнянського водозабору на таких вулицях Дрогобича: Спортивна, Трускавецька, Війтівська Гора, Бориславська, Горішня Брама, М. Грушевського, Стрийська, Вол. Великого, Будівельна, Нафтовиків, мікрорайон Млинки, площа Ринок та на прилеглих до них вулицях і провулках.

Увага! На вул. Є. Коновальця буде вода. Підприємство має технологічну можливість забезпечити  цей мікрорайон  водою через наявність там резервуарів.

Також води не буде у Стебнику, селах Модричі, Раневичі, Михайлевичі, Почаєвичі, Доброгостів, Уличне Дрогобицького району та Довголука, Гірне, Любинці Стрийського району.

Увага! 4 липня споживачі з водозабору “Гірне” будуть отримувати воду з підвищеним вмістом хлору

Доводимо до відома мешканців Дрогобича, Стебника, Дрогобицького та Стрийського районів, які споживають воду з водозабору «Гірне” , що  4 липня вода надходитиме до споживачів з підвищеним вмістом хлору, у зв’язку з гіперхлоруванням водозабору «Гірне” та водопровідної мережі після проведення аварійно-відновлювальних робіт.

При споживанні воду цього дня слід відстоювати впродовж однієї години та кип’ятити.

До 13:00 буде припинено водопостачання на деяких вулицях Дрогобича

З 10:00 до 13:00 сьогодні, 1 липня, буде припинено водопостачання вул. С. Наливайка, А. Шептицького, В. Стуса, Львівської, частини вул. 22 Січня, мікрорайонів Нова Волоща, Гирівка, у звʼязку з ремонтними роботами на вул. В. Стуса, 40/1, Самбірській,108.