На водогоні “Гірне-Дрогобич” та у мережі міста тривають планово-ремонтні роботи

Сьогодні, 24 травня, КП “Дрогобичводоканал” проводить масштабні планово-ремонтні роботи. У зв’язку з цим, зупинено водопостачання частини Дрогобича, що живиться з  з водозабору “Гірне”, Стебника та Трускавця. Як повідомив заступник начальника підприємства Олег Денека, у проблемних місцях водогону  Гірне-Дрогобич працюють вісім бригад. Зокрема, на ділянці водогону Гірне-Доброгостів проводиться ліквідація двох пошкоджень трубопроводу (у районі сіл Доброгостів та Уличне) – працівники залучені до зварювальних робіт, для проведення яких необхідно було зневоднити мережу. Чотири пошкодження водопроводу локалізовує аварійно-ремонтна бригада на території “Полімінералу”, поблизу дороги Стебник-Трускавець.

 Низка робіт  ведеться по місту. Зокрема, заміну запірної арматури бригади прододять на вул. Св. Юра, вул. Трускавецькій, вул. П. Куліша,5, вул. В. Винниченка.
Неподалік озера між вул. Б. Хмельницького та Війтівська Гора (територія цегольні) переобладнано точку під’єднання вуличного водопроводу з використанням сучасного хомута з нержавійної сталі.
Хомут сучасного зразка у процесі сьогоднішніх робіт також буде встановлено на водогоні у районі дач у Модричах.
Крім того, планові роботи тривають на водозаборі “Гірне”, де бригада електриків здійснює ремонт роз’єднювачів, ревізію трансформаторів та свердловин.  У районі свердловини № 8 проводиться заміна ділянки трубопроводу.
Нагадаємо, роботи водоканал планує завершити до кінця сьогоднішнього дня. Водопостачання з водозабору “Гірне” буде відновлено завтра вранці.