Нехай посеред нас не переводиться добро….

Сьогодні до водоканалу зателефонувала керівниця ТІЦу Ірина Марків з проханням допомогти випускникові, у якого під решітку біля водяної колонки впала дорога пам’ятна запонка.

Коли працівники диспетчерської служби виїхали на місце, з’ясувалося, що запонка впала під решітку не біля колонки, а у дощову каналізацію, яку обслуговує комбінат міського господарства. Та, будучи на площі з інструментами, працівники водоканалу не могли не допомогти випускникові наукового ліцею ім. Богдана Лепкого. Хлопець повертався з церемонії нагородження медалістів і, як зізнається сам, доля зіграла злий жарт, бо запонка не впала на бруківку, а в порожнину під решітку. Найбільше юнак хвилювався , щоб не почалася злива, бо тоді потік води змив би його цінну пам’ятку.

Слюсар-сантехнік пан Мирослав зумів дістати з пастки загублену річ. Обличчя юнака розплилося в усмішці. Він щиро подякував людям, які повернули радість у його щасливий день. Працівники диспетчерської служби побажали Владиславу успішного майбутнього, у якому не буде більше згуб, а лише прекрасні знахідки.