Лічильник – основний засіб ощадливого споживання води


Сьогодні завдання кожного споживача раціонально використовувати питну воду, бо її на планеті стає все менше. Ощадливо ставитися до цього ресурсу спонукає і та частина сімейного бюджету, яку щомісячно доводиться платити за воду.
Тому бути раціональним споживачем важливо як з екологічного, так і економічного погляду.
Є чимало відомих способів ощадливого споживання води. Один з них – наявність водоміра. Адже облік – перший крок до ощадливості. 16% споживачів водоканалу нині споживають послугу без лічильника. Водоканал постійно спонукає до встановлення водомірів. Особливих вимог у цій процедурі нема. Спожач може самостійно вибрати лічильник з асортименту, який пропонує сучасний ринок.
Єдина вимога до квартирного лічильника – він обов’язково має бути убезпечений антимагнітним захистом. У приватному секторі, відповідно до нових державних вимог, лічильник тепер розміщують у колодязі на межі території . Тому такий лічильник має мати захист IP-68 (захист від вологості та бруду).
Якщо у вас є додаткові запитання з приводу встановлення лічильника, просимо звертатися у виробничо-технічний відділ водоканалу, де фахівці нададуть усю потрібну інформацію. Номер телефону 0800 300 118 (кол-центр).