На магістральному водопроводі Гірне-Дрогобич тривають планові ремонтні роботи

Зупинка водопостачання сьогодні, 13 листопада, була спричинена потребою провести низку робіт, до яких залучені не лише аварійно-ремонтні бригади водоканалу, але й електрики. Роботи ведуться у різних локаціях, починаючи з Дрогобича і закінчуючи свердловинами на березі річки Стрий.

Зокрема, у Дрогобичі проводиться заміна запірної арматури на насосній станції вул. Грушевського, 105, заміна запірної арматиури на вводі до ліцею №16, ліквідація витоку на вул. Рихтицькій,9.  Також бригади водоканалу працюють у трьох місцях на території колишного калійного комбінату у Стебнику, у селах, через які пролягає магістральний водопровід,  Уличному та Доброгостові.

Масштабні завдання  сьогодні поставлені перед ремонтниками на насосній станції “Гірне”. Там проведено заміну запірної арматури у машинному залі. Енергетики здійснюють ревізії трансформатора на території насосної станції “Гірне”. Окрім того, бригада енергетиків здійснює ревізію лінійних роз’єднювачів повітряної лінії 10 кВ  вздовж річки Стрий.